Länkmeny
Visas 7 Februari 19:00

Visas 14 Februari OBS 14:00

Ellös bio

Biljetter köpes på Nortic https://nortic.se/dagny/organizer/1914
Eller i luckan på biografen

Dragning av drinkbiljetter! Vinst 1 biobiljett per lott. Lotten visas upp i luckan och utväxlas till en biljett

Lottnummer:

Gul Nr 6 och 31

Rosa nr 26 och 45

Tisdagen den 7 Februari klockan 19.00

The Banshees of Inisherin

En film av Martin McDonagh som gjorde Three Billboards Outside Ebbing, Missouri kommer nu med en svart dramakomedi med Colin Farrell och Brendan Geeson i huvudrollerna. En livslång vänskap får en dag en abrupt vändning med ödesdigra konsekvenser.

Drama

Från 15 år

Tisdagen den 14 Februari klockan 14.00 Obs att det är dagbio

Mrs Harris goes to Paris

MRS. HARRIS GOES TO PARIS är den förtrollande berättelsen om en till synes helt vanlig brittisk hushållerska, vars dröm om att äga en coutureklänning från Christian Dior tar henne med på ett extraordinärt äventyr till Paris.

Genre: Drama

Censur: Barntillåten

Speltid: 1h 56m

Tisdagen den 22 Februari klockan 19.00

Mästerkatten 2

I höst återvänder allas leche-lapande, svärdsfäktande, galet modiga favorit-kattdjur. För första gången på över ett decennium, presenterar DreamWorks Animation ett nytt äventyr i Shreks universum, där den djärve lagbrytaren Mästerkatten upptäcker att hans passion för fara, och orädda våghalsighet, har tagit ut sin rätt. Mästerkatten har tappat räkningen och har gjort av med åtta av sina nio liv. För att få tillbaka de liven ger sig Mästerkatten ut på sitt största äventyr hittills.

Genre: Animerad familjefilm, Animerad film

Censur: Från 7 år

Svenskt tal

Tisdagen den 28 Februari klockan 19.00

Andra akten

Andra akten

Handling: Livet som nybliven pensionär kunde vara bättre. Evas exman flyttar in tvärs över gatan med sin nya fru och Evas son verkar obegripligt nog tröttna på sin mammas daltande och vill ha mer egen tid, utan hennes överbeskyddande hjälp. Vad ska Eva göra av all tid? Ett extraknäck dyker upp som Eva inte kan motstå - den store stjärnskådespelaren, den excentriske Harald Skoog, har drabbats av en stroke och behöver rehabilitering i sitt eget hem. Vad som börjar som en katastrof växer till varm vänskap, spirande livsglädje och till ett hopp om att livet inte är över. Faktum är att det kanske inte ens har börjat.

Genre: Drama, Komedi, Romantik

Censur: Barntillåten

Speltid: 1h 54m

Biogänget

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.