Länkmeny
Visas 4 April 19:00

Visas 11 April 19:00

Visas 18 April 19:00

Ellös bio

Biljetter köpes på Nortic https://nortic.se/dagny/organizer/1914
Eller i luckan på biografen

Tisdagen den 4 April klockan 19.00

Empire of light

Sam Mendes ( American Beauty, 1917) senaste film är en kärlekshistoria som utspelar sig i och kring en vacker gammal biograf på Englands sydkust på 1980-talet.

Genre: Drama

Från 11 år

Speltid: 1t 59 m

Tisdagen den 11 April (Påsklov!) klockan 19.00

Mumier På Äventyr

Långt ner under marken i Egypten finns en 300 år gammal mumiestad där den frihetstörstande prinsessan Nefer och den avdankade hjälten Thut bor. Gudarna och Farao bestämmer att de två främlingarna ska gifta sig med varandra, mot deras vilja. Thut gömmer därför den dyrbara vigselringen på ett säkert ställe i en grotta.

Samtidigt uppe på jordens yta utför Lord Silvester Carnaby en arkeologisk expedition, och för första gången någonsin hittar han något relevant - en egyptiskt grav med en antik vigselring. Äntligen får han möjlighet att bli en känd arkeolog och gå till historien. Men han räknar inte med att ringen redan har en ägare…

När Thut märker att ringen blivit stulen blir han tvungen att klättra upp till människornas värld och infiltrera nutidens London. Med sig har han Nefer, sin lillebror Sekhem och husdjurskrokodilen Croc - tillsammans får de tre mumierna vara med om ett äventyr de sent ska glömma!

Denna tecknade äventyrsfilm innehåller tre originalsånger och kommer visas på biograferna med svenskt tal.

Genre: Animerad Familjefilm, Barnfilm

Cencur: Barntillåten

Speltid: 1t 28 min

Tisdagen den 18 April klockan 19.00

Korsett

Kejsarinnan Elizabeth av Österrike och drottning av Ungern är avgudad för sin skönhet och känd för sitt inspirerande mode. Men år 1877 fyller Elizabeth, även kallad ‘Sisi', 40 och ses officiellt som en gammal kvinna. Hon kämpar för att uppehålla sin publika image genom att knyta sin korsett hårdare och hårdare.

Genre: Drama

Filmens längd 1t och 53 min

Biogänget

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.