Kommande Film Ticket To Paradise 4/10 19:00

Kommande film Bränn Alla Mina Brev 18/10 19:00

Ellös bio

Biljetter köpes på Nortic https://nortic.se/dagny/organizer/1914
Eller i luckan på biografen

Ticket To Paradise

Komedi

Tisdagen den 4 oktober klockan 19.00

Oscar®-vinnarna George Clooney och Julia Roberts återförenas på vita duken som ett skilt par som oväntat hamnar på ett gemensamt uppdrag: att hindra sin förälskade dotter från att göra samma misstag som de en gång gjorde.

Bränn Alla Mina Brev

Drama

Tisdagen den 18 oktober klockan 19.00

Från 11 år

Tre tidsperspektiv. Två generationer. En hemlighet.

Efter ett gräl med sin fru inser Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. En ilska som gått i arv i generationer. Släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person: morfar Sven Stolpe. I Bränn alla mina brev följer vi Karin och Sven Stolpe, och den korta affär Karin hade med Olof Lagercrantz i början av 1930-talet som skapade svallvågor över årtionden.

Bränn alla mina brev är en berättelse om häftig passion, stor kärlek och en långlivad, mörk vrede.

TRIANGLE OF SADNESS

Tisdagen den 25 Oktober klockan 19.00

Från 11 år

I TRIANGLE OF SADNESS följer vi det unga modellparet Carl (Harris Dickson) och Yaya (Charlbi Dean). Filmen tar avstamp i modevärldens finrum och fortsätter på en lyxyacht tillsammans med miljonärer, vänliga vapenhandlare och en marxistisk sjökapten (Woody Harrelson). Allt avslutas på en öde ö där hierarkierna i kampen om överlevnad vänds upp och ned.

Tisdagen den 1 Novmber klockan 19.00

DOWN TON ABBEY - EN NY ERA

Från 11 år

Från den prisbelönte skaparen Juilian Fellowes kommer storfilmen DOWNTON ABBEY. EN NY ERA, Det globala fenomenets efterlängtade återkomst till biograferna. Återförenar de älskade skådespelarna när de ger sig ut på en storslagen resa till södra Frankrike för att avslöja mysteriet med änkehertiginnans nyligen ärvda villa.

Hej alla biovänner! Här är kommande filmer!

Ticket to paradise 4/10

Bränn alla mina brev 18/10

Triangle of sadness 25/10

Downton Abbey 1/11

Super Pets 6/11

Det kan bli ytterligare filmer, vi kommer att uppdatera Er så snart det är klart

Under sommaren har vi visat filmer under Västerhavsveckan. Filmen om Käringön med Sune Johansson som berättare om levnadsförhållanden i slutet på 1800-talet. Mycket uppskattat. Havets Silver inleddes med filmskaparen Bodil Tingsby. Också denna film var mycket uppskattad. Vi funderar på Bodil Tingsbys andra film om Emelie Flygare Carlen i framtida repetoar. Vi serverade sillmackor i pausen och efter visning av film.

Därefter visades TOPGUN, som var tänkt för utomhusbio men det blev i salongen och med mycket publik trots att den visades 21.00

Nu kommer vi att ge er höstens filmer: Vi har analyserat enkäten från i våras och önskningar är drama, komedi, triller, action och barnfilm

Vi frågade dessutom hur man får kännedom att det är filmvisningar och Facebook och vänner är största informationskanalerna och i Västnytt, tidningen.

Välkomna till EllösBio i höst, hälsar Biogänget!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.