Visas 3 Oktober 19:00

Visas 17 Oktober 19:00

Visas 29 Oktober 14:00. Familjefilm

Tisdag 31 Oktober

Ellös bio

Biljetter köpes på Nortic https://nortic.se/dagny/organizer/1914
Eller i luckan på biografen

Tisdag den 3 Oktober klockan 19.00

Visar vi: Past Lives

Filmen har premiär den 22 September

Handling: Nora och Hae Sung var nära vänner som barn, men tvingades skiljas åt när Noras familj emigrerade från Sydkorea. Ett tjugotal år senare återförenas de under en vecka i New York, utan att veta vad det skulle kunna leda till. Nora är gift och tycks trivas med sitt liv, men mötet med Hae Sung lockar fram tankar hos båda om alla val som formar livet, och om ödets makt. Hypade Past Lives är redan Oscartippad, och anses vara en av de starkaste filmerna om kärlek som gjorts.

Genre: Drama

Censur: Ej angivet

Speltid: 1tim 46m

Tisdag den 17 Oktober klockan 19.00

Visar vi: Equalizer

Sedan han lämnade sitt liv som regeringsanställd hitman har Robert McCall (Denzel Washington) brottats med att komma tillfreds med de fruktansvärda saker han har gjort och funnit botgörelse i att hjälpa de som behöver det. Han känner sig hemma i södra Italien dit han flyttat men upptäcker att hans nya vänner hotas av lokala maffiabossar. När saker blir värre vet McCall vad han måste göra: bli sina vänners beskyddare genom att ta sig an maffian.

Genre: Action, Crime, Thriller

Censur: 15+

Längd 149 minuter

Söndagen den 29 Oktober klockan 14.00

Visar vi: Vem Är du Mamma Mu

När Mamma Mu blir inspirerad av barnen och vill göra sin alldeles egna Mu-sikal, råkar hon ställa till det rejält. Lillebrors älskade nalle försvinner under mystiska omständigheter och det är Mamma Mus fel.

"Kan du inte bara vara en vanlig ko?" undrar hennes vän Kråkan. "Då händer ingenting!" Men det är ju precis det Mamma Mu vill undvika. Hon älskar när det händer saker! Inte bara så sorgliga saker. Tillsammans börjar Mamma Mu och Kråkan följa spåren efter den saknade nallen.

Genre: Animerad Familjefilm

Censur: Barntillåten

Filmlängd: 1 tim 6 min

Tisdag den 31 Oktober klockan 19.00

Visar vi: Nelly Rapp och Dödens Spegel

I filmen om "Nelly Rapp – Dödens spegel" får vi åter igen träffa Nelly och hunden London i ett spännande äventyr bland varulvar, monster och väsen.

Familjefilm från 11 år

1 timma 36 minuter

Biogänget

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.