Logga in

Ställplatser

Välkommen till EllösParkens Ställplatser!

Det finns 12 numrerade platser. Ledig plats är skyltad GRÖN. När du betalt och parkerat, vänder du skylten till RÖD vilket innebär att den är upptagen och du kan åka ut på utflykter. OBS!! När du åker vidare – vänd skylten så den visar grön.

Det går att förboka våra ställplatser. Mejla info@ellosparken.se eller sms:a till 0702 16 21 09 och uppge regnr och namn. Platsen hålls till 18.00, om inte annat överenskommet. Vid utebliven ankomst debiteras 160 kronor.

Vi har två infarter till Parken. Den nedre där du kör in från parkeringen/fotbollsplanen och en på övre delen av Parken där du kör in från Glimsåsvägen.

Det skall vara trevligt och en upplevelse att stå hos oss. Därför kommer Parken att erbjuda olika Event som dans, allsång, bio m.m. som annonseras på hemsidan och i vår Fb- grupp. Inom promenadavstånd finns livsmedelsbutik, klädaffär, post, bageri och fiskaffär. Flera restauranger. Det finns också en mycket välskött badplats i samhället.

Ibland är hela Parken abonnerad och då kan vi inte ta emot några husbilar. Information ges på vår hemsida och Fb EllösParken Event.

Avgiften är 160 kr/dygn som betalas via Swish. Det går också att betala med kort/kontant när vår ställplatsvärd går sin runda på förkvällen. Avgiften ger förnärvarande tillgång till:

• Påfyllnad av färskvatten

• El till alla platser

• Toaletter

• Miljöstation för glas, metall, och hushållsavfall

• Utslagsvask för tömning av latrin

• Tömning av gråvatten

Är det något du undrar över ring till vår ställplatsvärd Ingemar 0702 16 21 09 eller 0708 52 54 17 / 0709 50 55 96

info@ellosparken.se.

Latitud: 58.17600 N - Longitud: 11.48299 E

Adress: Glimsåsvägen 11, 474 32 ELLÖS

Vi Önskar Er en trevlig vistelse här hos oss och välkommen åter!

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.