Visas 25/7 klockan 19:00 Deadpool & Wolverine
Visas 1/8 klockan 19:00 En Doft Av Kärlek

Dansbanan

I afton: Dans i EllösParken.

Projektets namn är lite nostalgiskt valt.

Leader södra Bohuslän valde att stödja föreningens ansökan om att återskapa en av Bohusläns mest besökta dansbanor på sin tid.

För detta är vi djupt tacksamma och ska försöka leva upp till förtroendet.

Under några år på mitten av 2010-talet bollades det idéer, många idéer, hur föreningen ha möjlighet att återskapa dansbanan och få möjlighet att ge bygdens alla innevånare en mötesplats att känna stolthet inför.

Projektet bestod av fem delar:

A) Dansbane-rotundan (se bild nedan).

B) Uppgradening och modernisering av belysningen inom hela parkområdet samt urgallring av träd och buskar => färre "mörka hörn" för ökad trygghet för besökare.

C) Bygga tre nya fräscha toaletter under "gamla utescenen".

D) Grind- och staketkomplettering av dansbaneområdet.

E) Invigningsarrangemang, vilket löpte av stapeln 3 augusti 2018.

Samtliga delar är klara och har varit i bruk sedan sensommaren/hösten 2018. Alla delar har fungerat som planerat men somt kunde ju alltid gjorts annorlunda. Till vår stora och oförställda glädje kom Ellös Förskola och frågade om de fick låna dansbanan för sitt lusse-firande. Vi hoppas detta var första tillfället på en tradition där nya (i dubbel bemärkelse) besökare får bestående minnen från EllösParken.

Föreningen vill tacka alla inblandade som gjort denna idé till verklighet. Ingen nämnd och ingen glömd, varken bland de ideella eller de professionella.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.